E-ON a inaugurat Centrul de servicii la Cluj. Peste 500 de noi locuri de muncă pentru clujeni - FOTO-VIDEO


E-ON Grup a inaugurat Centrul de servicii la Cluj-Napoca, pe Calea Baciului, în cladirea Amera Tower.

Centrul de servicii inaugurat astăzi, 8 ianurie, face parte din planul de dezvoltare al companiei E-ON.

Compania a ales oraşul Cluj-Napoca după studierea mai multor locaţii atât din ţară cât şi din restul Europei, principalele motive fiind infrastructura oferită, numărul de potenţiali angajaţi şi multitudinea de limbi străine care se vorbesc în orașul de pe Someș.

E-ON Grup doreşte să ofere peste 500 de noi locuri de muncă pentru clujeni, dintre care 200 să fie ocupate până la sfârşitul anului.

"Până la ora actuală am angajat 74 de persoane, iar până la sfârşitul anului ne dorim să ajungem până la 200 de locuri de muncă ocupate. În total vrei să oferim peste 500 de locuri de muncă", a declarat Frank Hajdinjak, CEO E-ON Grup.

La eveniment au fost prezenţi şi primarul Clujului, Emil Boc, prefectul de Cluj, Gheorghe Vuşcan, ministrul delegat pentru Energiei, Constantin Niţă.

"Ne bucurăm că E-ON a ales oraşul nostru şi ne dorim să avem în continuare o colaborare forte bună, chiar dacă uneori am mai avut mici probleme. E un fel de "dragoste cu năbădai" ca să zic aşa", a declarat primarul Emil Boc, referindu-se la faptul că E-On Gaz este responsabilă de spargerea străzilor din Cluj-Napoca.

 

"Noi ne vom oferi tot sprijinul în continuare pentru bunul mers al lucrurilor. E o investiţie foarte importantă pentru oraşul nostru şi pentru locuitorii oraşului care vor beneficia de locuri de muncă", a mai precizat Emil Boc.

Ministrul delegat pentru Energie, Constantin Niţă, a asigurat compania de tot sprijinul din partea Guvernului pentru că investiţiile de acest fel sunt foarte necesare ţării.

"Ne bucurăm că E-ON a ales să investească şi să creeze noi locuri de muncă la noi în ţară, iar Guvernul doreşte să ofere tot sprijinul necesar pentru o bună dezvoltare", a declarat Constantin Niţă.

Comentarii Facebook