Se ieftineste Dubai -ul!!!

Potrivit expertilor, Dubai va fi destinatia turistica a anului 2010. Problemele economice pe care le are acum Emiratul arab vor duce la reducerea tarifelor de cazare, care acum ating cifre astronomice.

 

Directorul executiv al agentiei "Thomas Cook" a declarat ca piata araba a scazut mult si ca pentru a atrage si mai multi turisti hotelierii trebuie sa umble la preturi.

 

Dubaiul a intrat intr-o degringolada financiara, dupa ce s-a dovedit ca DubaiWorld, compania controlata de stat si care trebuia sa diversifice economia, a acumulat datorii, facand investitii in domeniul constructiilor.

 

Cu toate ca emiratul este situat intr-o zona cu mult petrol, Dubai produce din exploatarea titeiului aproximativ 6 % din totalul veniturilor. Sumele cele mai importante sunt atrase din servicile financiare oferite si din turism. 

 

Problemele finciare ale emiratului au adus deja reduceri substantiale. Un hotel din Dubai s-a pregatit sa ofere reducere de 50 % din pretul camerelor, dar sunt anuntate si alte discounturi in perioada urmatoare.

Comentarii Facebook