Dinu Patriciu crede ca euro este o moneda falsa si pe care nu te poti baza

Omul de afaceri Dinu Patriciu crede ca este gresit ca Banca Nationala a Romaniei tine in mod fals cursul la valoarea din prezent.

 

"Faptul ca Banca Nationala tine in mod fals cursul e gresit. Estimez la mai mult de 4,7-4,8 lei cursul de schimb pentru un euro", a spus Dinu Patriciu intr-o conferinta de presa. El sustine ca euro este o moneda falsa si ca oamenii de afaceri cumpara materie prima in dolari. "Nu se cumpara nimic in euro. Toate materiile prime le cumparam in dolari", a mai spus omul de afaceri.

 

Cel mai bogat roman si-a lansat primele magazine mobile Mic.ro si spune ca numarul acestora va ajunge la 2.000 la sfarsitul anului viitor. In octombrie vor fi deschise 80 de astfel de magazine, construite pe platforme de 3,5 tone, in noiembrie vor fi deschise alte 30, iar in decembrie inca 50. De anul viitor, omul de afaceri vrea sa dea in functiune cate 120 de magazine in fiecare luna.

 

Reteaua va cuprinde si magazine fixe. 115 dintre acestea sunt deja functionale. Investitia totala in retea depaseste 200 de milioane de euro.

Comentarii Facebook