Detalii noi despre posibila închidere a magazinelor și supermarketurilor în weekend: Nu e o decizie ușoară!


Premierul Marcel Ciolacu a comentat pe marginea dezbaterilor care vizează închiderea supermarketurilor în weekend.

Am dat în discuţie, la tehnicul Guvernului, să vedem în primul rând impactul. Nu e o decizie uşoară. Acum trebuie să fim corecţi, că nu există evaziune la supermarketuri, în primul rând.

În al doilea rând nu ştim dacă acoperim nevoia cetăţenilor, dacă închidem supermarketurile. Nu era vorba numai de supermarketuri, era vorba de toate magazinele alimentare. Şi atunci românilor li s-a spus să-şi facă aprovizionarea până sâmbătă la prânz.

Eu nu pot să le spun românilor când să se ducă la magazin să-şi cumpere alimente, totuşi e decizia dumneavoastră, a mea, a fiecăruia dintre noi, dar am dat-o în calcul să vedem totuşi impactul. Nu e o decizie uşoară dar, dacă avem un sistem alternativ viabil, atunci se poate ajunge la o astfel de decizie”, a explicat Marcel Ciolacu, într-o conferinţă de presă susţinută, la finalul şedinţei de joi a Consiliului Politic Naţional al PSD, la Palatul Parlamentului, potrivit News.ro.

Micii comercianți au cerut Guvernului ca supermarketurile din România să fie închise sâmbăta și duminica. Citiți AICI detalii!

Comentarii Facebook