Deal-ul zilei: 10 sedinte de drenaj limfatic, reflexoterapie si masaj anticelulitic la 399 lei, in loc de 850 de lei! (P)

"Aripioarele" de pe coapse va scot din minti de cate ori va uitati in oglinda? Atunci drenajul limfatic va va da sigur o mana de ajutor. Acum puteti achzitiona 10 sedinte la un pret cu 59% mai mic la cabinetul de Kinetoterapie din cartierul Grigorescu.

 

Reducerea oferita de Red Deal  include 10 şedinţe (de minim 60 de minute) de drenaj limfatic general, reflexoterapie palme şi tălpi, masaj anticelulitic la Cabinetul de Kinetoterapie de pe Strada Donáth nr. 24 din Cluj Napoca.


 
Sistemul limfatic este un sistem ?de drenaj?, care indeparteaza din organism excesul de lichide, resturile celulare, proteine si particule mari, care nu mai pot fi reabsorbite. Specialistii spun ca sedentarismul ingreuneaza circulatia limfei, muschii se atrofiaza, iar caloriile nearse se depun sub forma nedoritelor ?aripioare? pe coapse.

 

In plus, sistemul limfatic nu dreneaza suficient de bine, iar tesutul cutanat, unde se aduna depozitele de grasime, retine apa. Rezultatul: celulita pe fese, coapse, solduri si abdomen.

 

Prin drenaj limfatic se actioneaza asupra lantului de ganglioni limfatici si al traiectului vaselor limfatice. Drenajul limfatic este foarte eficient ca metoda de relaxare, de prevenire si de tratare a numeroaselor afectiuni induse de modul de viata modern.


 In ceea ce priveste reflexoterapia, principalul scop este eliminarea toxinelor si stimularea tuturor functiilor organismului fara efecte secundare sau nocive, aceste fiind eficiente la toate varstele.

 

Oferta o gasiti pe www.reddeal.ro

 

Comentarii Facebook