De ce nu a venit Ryanair la Cluj-Napoca, în 2013, așa cum s-a sperat?

 

Președintele Consiliului Județea Cluj, Horea Uioreanu, promitea în septembrie 2013 că Ryanair va veni la Cluj-Napoca după finalizarea pistei de 2.100 de metri, dar de atunci nu s-a mai întâmplat nimic.

 

În emisiunea Știri de Cluj LIVE, de joi seara, moderatorul Delia Cărbune a cerut explicații din partea vicepreședintelui CJ Cluj, Ioan Oleleu, care a explicat ce s-a întâmplat.

 

Sunt pe punctul de a veni. Este vorba despre o facilitate pe care, din păcate, venirea timpului rece nu a putut fi dezvoltată, o platformă de parcare necesară pentru avioane de o dimensiune de o anumită capacitate.

 

Ei vor veni. Așteaptă această facilitate și vor veni. Este vorba despre o parcare, altfel poziționată pentru că s-au schimbat toate bretelele de legătură. E nevoie de realizarea culoarelor de acces spre o platformă pe care vrem să o construim. Nu este o lucrare de foarte mare anvergură”, a spus Oleleu (Vezi discuția, la minutul 56.00). 

 

Vicepreședintele CJ Cluj nu a vrut să spună despre câte curse ar fi vorba, doar că această companie este extrem de serioasă.

 

Lucrările la noua parcare ar urma să fie terminate până în primăvară, fiind întrerupte în toamna anului 2013 din cauza condițiilor meteo potrivnice.

Comentarii Facebook