Daniel Metz crede că lucrul de acasă atrage singurătate: Oamenii vor începe să resimtă efectele - VIDEO


Dr. Daniel Metz, președinte al Consiliului de Administrație NTT DATA România, a vorbit despre efectele lucrului de acasă.

Toți acești oameni vor avea un sentiment de singurătate, nemaivenind la birou. De ce? Vă dau un singur exemplu: Nu îți iese ceva într-un proiect, este o discuție cu un client în online, mai dură. Nu ai colegul lângă tine, care să te bată pe umăr să zică: ”Lasă-l! Dă-l în sărăcie, că o rezolvăm noi. Hai că o învârtim cumva!”. Sau te întrebi cum să faci aici, iar un coleg te-ar ajuta.

Faptul că ești lângă colegi care te laudă sau te critică este elementar, pentru dezvoltarea și maturizarea noastră. 

Eu cred că sustenabilitatea înseamnă ca noi să avem succes în echipe cu oameni, cu care ne înțelegem bine, cu care ne întâlnim și seara. Îndepărtarea de oamenii cu care ai lucrat se va resimți în mod negativ la un moment dat asupra psihicului. Oamenii vor să își păstreze statutul de ”Home office” și performează. Noi am făcut două studii cu universitatea și rezultatele sunt diferite. Am decis să ascult clientul! Au spus că e ok, deci încă este bine cu munca de acasă.

Eu nu cred că va fi bine pe termen mediu și îndelungat. Oamenii vor începe să resimtă efectele acelei singurătăți. Efectele lipsei competiției în preajma lor. E foarte important să vezi alți colegi care performează, să ai la cine să te raportezi. E important să vezi un coleg cum e îmbrăcat, cum ești tu îmbrăcat.

Suntem oameni!”, a spus Daniel Metz. 

Comentarii Facebook