Dan Vîlceanu, ministrul Finanţelor: ”Sunt un om cu nevoi simple!” Cheltui lunar 10.000 de lei


Ministrul Finanțelor, Dan Vîlceanu, a spus că nu economisește nimic din salariul de ministru, dar că e un tip cui nevoi simple. 

Sunt un om cu nevoi foarte simple. Nu ies foarte des la restaurant”, a spus ministrul când a fost întrebat cât cheltuie pe lună. 

Cât economisiți, dacă nu ne spuneți cât cheltuiți?”. a mai fost întrebat. ”Este situație care diferă de la om la om. Când vorbești de bugetul individului e o situație care ține mai degrabă de preferințele individului. 

Eu sunt un tip cu nevoie simple. Din momentul în care am intrat în Parlament, am renunțat la toate afacerile mele, am închis toate firmele. Nu am alte venituri în afară de acestea din salariu și chirii, pe care le încasez de la un imobil din Timișoara”, a răspuns acesta. 

Întrebat încă o dată cât economisește lunar din salariul de 10.000 de lei ca ministru, acesta a spus că: ”Nu cred că reușesc să economisesc foarte mult. Situația mea personală mă privește pe mine. Nu cred că e de relevanță în momentul în care oamenii trăiesc cum trăiesc în România să știe cât economisiți dvs sau cât economisesc eu, dacă reușesc să economisesc”.

Ministrul a fost întrebat dacă știe cât s-au scumpit alimentele și a spus că știe. ”Toate s-au scumpit și toate au plecat de la o situație generală. Cel mai mult mi se pare că s-au scumpit cartofii”, a spus acesta, la Antena 3.

Comentarii Facebook