Dan Diaconescu SOCHEAZĂ: Luni vin cu trei milioane de euro ”în saci” la Oltchim

 

Dan Diaconescu a declarat că luni, 1 octombrie, se va duce la Otchim cu trei saci cu 3 milioane de euro, pentru plata salariilor angajaţilor.

 

El susține că a prezentat OPSPI o variantă de finanţare a companiei cu 91 milioane dolari, cu sprijinul Eximbank. Diaconescu a spus că va scoate trei milioane de euro din conturile sale de la OTP Bank pentru plata salariilor, dar numai în condițiile în care va semna contractul cu OPSPI.

 

Realizatorul TV a mai anunțat că a găsit o soluție legală, iar pe lângă cele 45 de milioane de euro oferite pentru pachetul majoritar la combinat, mai oferă o finanţare de 91 de milioane de dolari, prin Eximbank.

 

Șeful OPSPI, Remus Vulpescu, i-ar fi cerut vineri lui Diaconescu să prezinte un document care să ateste că deține 45 de milioane de euro, dar DD a precizat că este imposibil să aducă un document original și autentificat până la finalul week-end-ului.

 

Diaconescu a afirmat că s-a întâlnit sâmbătă la un hotel din Bucureşti cu reprezentanţi ai unor investitori şi cu persoane care ar urma să administreze Oltchim, aceştia sfătuindu-l să nu semneze contractul pentru Oltchim în condiţiile cerute de OPSPI, scrie Mediafax.

Comentarii Facebook