Duminica 28 Aprilie

Dan Bittman a făcut scandal după zborul Cluj - București. Care a fost motivul care l-a înfuriat pe cântăreț - FOTO


Dan Bittman a erupt după experiența avută la finalul zborului Cluj - București, operat de cei de la Tarom. 

Dan Bittman a avut bilet pe o cursă internă Cluj-Napoca – București, , care a avut o întârziere de o oră și jumătate, iar la aterizare oamenii au stat blocați pentru că nu se găsea o scară pe care să se coboare.

După ce că au întârziat o oră pe ruta Cluj – București, acum caută o scară ca să ne dea jos din avion. Felicitări Taron. Am scris voit cu N”, a scris revoltat artistul pe Instagram.

Companiile aeriene sunt suprasolicitate în aceste zile. Turiștii se plâng frecvent despre calitatea slabă a serviciilor, iar dovezile apar în permanență pe rețelele sociale. 

Spre exemplu, miercuri, 5 iulie, Maria Dragomiroiu și Sanda Ladoși au revenit de la Nurnberg cu Wizz Air, dar zborul a fost anulat și au rămas blocate nu mai puțin de 24 de ore departe de casă. A doua zi au revenit la prima oră la aeroport, dar avionul nu a fost reparat și numai spre seară aeronava a putut zbura.

Bine că am ajuns cu bine. Noi nu am mers la hotel, ne-am dus la cei care ne-au invitat să dormim. Înțeleg că la ceilalți pasageri le-au asigurat hotelul. Asociația de acolo de la festival, cei care ne-au invitat, ei pot să ceară despăgubiri pentru că ei ne-au cumpărat biletele. Am ajuns după 24 de ore, dacă puteți să vă închipuiți! Atât ne-au ținut și nimeni nu știe să-ți dea o informație măcar! E o sfidare la adresa pasagerului, compania s-a întins prea mult. Ne-a adus de dimineață, la ora 6 la aeroport. Am plecat cu același avion pe care l-au reparat. Ne-au urcat din nou în el, au adus echipă de la Budapesta să-l repare. Până la urmă, pilotul și cu un mecanic neamț au rezolvat problema. E bătaie de joc! Toate zborurile de la compania asta au avut azi întârziere”, a declarat, Bebe Mihu, impresarul și soțul Mariei Dragomiroiu.

Capture.JPG

Comentarii Facebook