Dacia Popster pe drumurile din Romania. Imagini spion FOTO


Primele imagini cu Dacia Popster pe soselele din Romania au fost facute publice. Este vorba despre doua prototipuri care au fost testate in Franta.

Fotografiile au fost realizate pe Drumul National 67 C - Transalpina, iar imaginea a fost surprinsa cand monovolumul Dacia trecea pe langa o berlina 1310 "clasica", scrie money.ro.

Masinile fotografiate au fost acoperita cu o husa speciala pentru a nu fi deconspirat. Una dintre ele era de dimensiuni mai mari si usi glisante si una de dimensiuni mai reduse, cu jante din otel. Ultima este probabil varianta utilitara a MPV-ului, o versiune mai spartana a Popsterului pentru pasageri.

Popster va avea 4,5 metri lungime si un pret de 14.800 de euro, cu 6.000 de euro mai ieftin decat un Renault Scenic. Versiunea utilitara va fi mai spartana si va fi dotata cu usi culisante, iar in partea din spate, deschiderea se va face cu ajutorul a doua usi, la fel ca si la modelul Logan MCV.

Utilitara va costa 13.000 de euro in varianta de baza cu 3.700 de euro mai ieftina decat un Kangoo 90dCi si 14.800 de euro cu un motor diesel de 85 de cai putere.

Popster urmeaza sa fie produs la uzinele Tanger din Maroc si va fi vandut pe pietele emergente sub marca Renault.

Comentarii Facebook