Curs Manager Proiect în Cluj la doar 550 lei. Poți beneficia de bonusuri de încă 10%(P)



Asociatia Smart Projects organizează în perioada 29 noiembrie-02 decembrie 2013, un curs de Manager de Proiect, in judetul Cluj. Costul cursului este de doar 550 RON/persoana cu o reducere de 68%, iar cursul este acreditat de catre ANC (Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale şi Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii).

De semenea, puteți beneficia și de o serie de alte bonusuri: dacă la curs se inscriu cel putin 2 persoane din cadrul aceleiasi companii, veti beneficia de o reducere suplimentara de 10% de persoana; daca sunteti membrii intr-un ONG veti beneficia de 10% reducere; daca aveti pana in 25 de ani sau peste 45 de ani veti beneficia de 10% reducere, deoarece Smart Projects sprijina tineretul si participarea activa; bonus o sedinta gratuita,oferita dupa absolvire curs, participantilor care doresc informatii de specialitate pentru demararea unui proiect cu finantare din fonduri europeane.

 



Asociatia Smart Projects are experienta de peste 5 ani in elaborarea si implementare proiectelor, in special a celor finantate din fonduri structurale. Trainerii Asociatiei Smart Projects au experienta efectiva in implementarea proiectelor, detinand astfel abilitatile necesare pentru a va face cunoscute exemple concrete de studii de caz si situatii pe care le-ati putea intampina in gestionarea unui proiect, pentru a stii astfel cum sa le faceti fata.

Cursul este acreditat de catre ANC(Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale şi Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii) cu scopul de a oferi persoanelor interesate, pregatirea necesara pentru ocupatia de Manager Proiect in conformitate cu codul COR 242101. Diploma obtinuta ca urmare a participarii la cursul Manager Proiect este absolute obligatorie pentru persoanele care doresc sa ocupe functia de manager proiect, mai ales in cadrul unui proiect finantat din Fonduri Europene.


Pentru inscriere puteți apela următoarele contacte:

-0727723151, Claudia Neculae, Claudia.neculae@gmail.com;

- 0745 307 405, Sima George, sima.george@gmail.com ;

Mai multe detalii gasiti AICI

Comentarii Facebook