Cum arată un apartament de 350.000 de euro din Cluj-Napoca? Chiria lunară este de 1.500 de euro - VIDEO


Cluj-Napoca îşi consolidează statutul de cel mai scump oraş din România, iar vloggerul Andrei Vereștiuc aduce argumente în acest sens. Pe contul său de youtube el a prezentat cum arată un apartament de 350.000 euro din această zonă.  

Un penthouse de trei camere și 110 mp, distribuit pe trei etaje, pare să fie una dintre cele mai scumpe locuinţe din Cluj-Napoca. 

La primul nivel, apartamentul are un dormitor mare, cu baie proprie și un dormitor mai mic. La nivelul superior se află un living cu bucătărie și baie, iar la ultimul etaj apartamentul are o terasă proprie. Locuinţa dispune și de un loc de parcare subteran. 

Chiria lunară a penthouse-ului este de 1.500 de euro pe lună

Un astfel de apartament este închiriat cu prețul de 1.500 de euro pe lună, conform vlogger-ului, dar se pare că este sub prețul pieței.

Pot spune că nu este scump. Un apartament în Cluj, seminifisat, este între 2.000 și 2.500 de euro. Te ajunge 3.000 de euro în zona semicentrală. Numai o parcare costă în zonă semicentrală în jur de 12.000 de euro. În zona asta cel puțin 20.000 de euro este o parcare”, a explicat un agent imobiliar intervievat de vlogger.

Potrivit sursei, prosperitatea zonei se reflectă și în piața imobiliară, 70% dintre cei care cumpără locuințe în Cluj, făcând-o cu banii jos, fără credite imobiliare.


Comentarii Facebook