Cum a UMFLAT presa investiția de un miliard de euro de la Cluj

 

Investiția de un miliard de euro de la Jucu este o himeră a dezvăluit președintele Consiliului Județean Cluj, Horea Uioreanu. ”Presa a înțeles greșit o declarație de-a mea. Investiția este mare, dar nu de un miliard de euro”, a spus Uioreanu la Știri de Cluj LIVE.

 

A fost cam telefonul fără fir, care a pornit de la un post local de televiziune, Transilvania Live, emisiunea lui Raul Chiș. Am spus că dorința mea este ca la sfârșitul mandatului meu, în parcurile industriale, să fie investiții de peste un miliard de euro și peste 5.000 de locuri de muncă. De acolo s-a preluat că vine un investitor de un miliard de euro. 

 

Există totuși spre finalizare un contract mare. Este vorba de mult peste 100 de milioane de euro. Este un contract important pentru Cluj și pentru întreaga zonă. Este vorba de 3.000 de locuri de muncă în 5 ani. Dacă acest contract se va încheia, și eu cred că vom semna contractul luna viitoare, va fi o investiție super majoră și pentru România”, a declarat Horea Uioreanu.

 

Președintele Consiliului Județean Cluj, Horea Uioreanu, a precizat că poartă discuții cu această firmă de circa 5 luni. ”A fost acum o delegație de 34 de specialiști, care și-a încheiat miercuri misiunea. Acești investitori cer confidențialitate și s-au mirat că nu s-a aflat nimic”, a precizat Uioreanu.

 

Întrebat dacă este vorba despre o firmă producătoare de cauciucuri din Asia, șeful CJ Cluj a spus că nu, dar nu a oferit informații suplimentare. 

 

Investiţie la Cluj de un miliard de euro. Se creează 5.000 de locuri de muncă

Comentarii Facebook