Conferința de business John Maxwell la Cluj redefinește leadership-ul! Cum poți fi lider oriunde, oricum


Managerii, antreprenorii și tinerii profesioniști sunt așteptați pe 16 iulie în Cluj-Napoca, pe Cluj Arena, la conferința „Leading from the heart”, susținută de expertul mondial în business și leadership Dr. John C. Maxwell. Mediul de afaceri din România este provocat să regândească, în contextul post-pandemic și al incertitudinii economice și sociale, felul în care managementul echipelor și al oamenilor poate deveni soluția pentru un business eficient. 

Autor a peste 70 de cărți, vorbitor internațional și business coach, Maxwell va aduce împreună pe toți cei interesați de leadershipul autentic. Maxwell lucrează de peste 40 de ani cu liderii de business din cele mai de succes companii din lume, incluse în topul Fortune 500. Filosofia lui a schimbat felul în care managerii înțeleg să-și conducă echipele și să-și dezvolte întreg potențialul de creștere, insistând că scopul unui adevărat lider este, în primul rând, să-i pună în valoare pe ceilalți. „Leadershipul nu are legătură cu titlul, poziția sau cu locul tău în organigrama companiei, ci este despre cum poți influența viața altei persoane”, precizează autorul. 

Ne bucurăm că John Maxwell a acceptat invitația noastră de a discuta cu mediul de afaceri românesc. Cărțile lui au influențat generații întregi de antreprenori și manageri din toata lumea și, personal, m-au inspirat să devin un lider mai bun pentru echipele mele” a declarat Lucian Mustață, antreprenor și președinte al Asociației Note about Life. 

Cluj-Napoca a fost votat cel mai business-friendly oraș din România, și numărul 8 din Europa, conform indexului Emerging Europe Business City din 2021. Este, de asemenea, în topul celor mai inovative orașe europene, atrăgând afaceri și profesioniști din industrii cu potențial ridicat de dezvoltare economică. În orașul cu cel mai mare număr de absolvenți din sectorul IT&C și unul dintre cele mai puternice centre universitare din țară, conferința Leading from the Heart se adresează în mod special tinerilor antreprenori și studenților de la facultățile de profil. 

Ȋn contextul post-pandemic actual, temele abordate de Maxwell sunt cu atât mai relevante pentru mediul de business din România, care luptă să păstreze și să motiveze angajații. Leading from the Heart este conceput ca un spațiu de învățare și networking, o oportunitate deopotrivă pentru persoanele din top & middle management, cât și pentru cei aflați la începutul carierei. 

PROGRAMUL CONFERINȚEI

Cluj Arena, Cluj-Napoca, sâmbătă 16 IULIE 2022

  • 8:00 – 9:00 – Primirea participanților
  • 09:00 – 09:15 – Intro: Moderator Ovidiu Oltean
  • 9:10 – 10:30 – Sesiunea I cu Dr. John C. Maxwell: How to Leadershift Successfully
  • 10:30 – 11:30 – Pauză de cafea & Networking
  • 11:30 – 13:00 – Sesiunea II cu Dr. John C. Maxwell: How to Receive a Return on Failure
  • 13:00 – 14:00 – (VIP only) Oportunitate foto, autografe și prânz cu Dr. John C. Maxwell

Evenimentul este dedicat tuturor persoanelor care vor să își dezvolte abilitățile de leadership și să inspire echipe, antreprenori și manageri. Biletele pot fi rezervate pe site-ul evenimentului: www.leadingfromtheheart.info

Leading from the Heart este un eveniment marca HeartBeats Events, organizat de Asociația Note About Life, cu sprijinul Primăriei și al Consiliului Județean Cluj-Napoca. 

Asociația Note about Life este fondată în anul 2014 de Lucian Mustață, programator IT și antreprenor bucureștean. În ultimii ani, organizația a derulat o serie de proiecte sociale dedicate copiilor și tinerilor provenind din medii defavorizate, iar din 2018 a lansat brandul HeartBeats Events. Ca tânăr crescut în sistemul public de protecție a copilului, Lucian își dorește ca, prin programele asociației, să inspire tinerele generații să își dezvolte potențialul și să devină actori activi în dezvoltarea orașelor în care trăiesc.

_____

Parteneri: Primăria Cluj-Napoca, Consiliul Județean Cluj, Cluj Arena, Lideri de Mâine, Alpha, OM, The Woman

Sponsor principal: Noodle Pack 

Official Coffee Partner: MERON

Hospitality Partner: MARTY

Official Printing Partner: Daisler

Parteneri de mobilitate: Autoworld, ATP Motors

Partener de hidratare: Aqua Carpatica

Sponsori: SeatBelt, Sun Leader, Cora, Daco, Sun Garden, Dabo, Fuchs, Stein and Partner, Aqua Carpatica, Web Road Vision

Parteneri media: Cluj Business, Bizz Club, RePatriot, Business Days, DeBizz, The Bizz Magazine, Transylvania IT Hub, Lead Impact, EQUIP, A7 TV, Newsweek, Maxwell Leadership, Empowered Living Romania, Termene.ro, Lideri de Mâine

Comentarii Facebook