Clujul, pe locul doi in tara din punct de vedere al sumelor cheltuite de autoritati pe bunuri si servicii

Autoritatile clujene au cheltuit in primele sapte luni ale acestui an pentru bunuri si servicii aproape 200 de milioane de lei.

 

Potrivit unei analize publicate de evz.ro, pe locul I din punct de vedere al sumelor cheltuite de autoritati se gaseste Timisul (241 de milioane de lei), urmat de Cluj (199 de milioane) si de Constanta (198 de milioane).

 

"La nicio primarie nu au fost excese la cheltuielile de protocol sau telefon. Accentuarea acestui subiect face parte, in opinia mea, din domeniul luptei politice. Nu guvernul face scandal, ci opozitia", a declarat pentru evz.ro prefectul judetului Cluj, Florin Stamatian. El a precizat ca primariile au avut venituri din surse proprii si ca banii au fost cheltuiti pentru binele "oamenilor care traiesc acolo".

 

Potrivit rapoartelor Ministerului de Finante, cei mai multi bani la categoria bunuri si servicii au fost alocati, la nivel national, pentru servicii de consultanta, publicitate sau proiectare, precum si pubele sau alte obiecte pe care municipalitatile le-au considerat necesare.

 

Cele mai mici cheltuieli au fost facute de autoritatile din Giurgiu, Salaj si Tulcea.

Comentarii Facebook