Clujul omoară producătorii tradiționali cu BIROCRAȚIA

 

Brutaria Santimbru a postat o schemă care descrie calvarul prin care a trecut pentru a obține autorizația necesară vânzării produselor.

 

CUM POTI SA OMORI PRODUCATORUL ROMAN 

 

Bataie de joc din partea DSVSA Cluj, incercand sa promovam produsele traditionale romanesti la Cluj am facut aceeasi procedura care am facut-o peste tot in tara , Alba Iulia , Hunedoara, Dolj, Bucuresti ,Constanta etc DAR : surpriza , Clujul nu este in RO sau EU !

Am avut nevoie de alte autorizatii si a trebuit sa platim 360lei/prod , nici unde in Romania nu se intampla asa ceva !

Nu este destul am fost purtat timp de 8 ore pentru o autorizatie si o taxa ilegala conform schitei !

Va intrebati de ce ?

Clujul are doar 4 carmangeri si Alba peste 100

Clujul are doar un abator( facut de un ,,nebun” din Alba ) iar Alba peste 10 abatoare

Clujul are doar 1 produs traditional atestat, iar Alba peste 60 de produse atestate! 

ETC

Multumesc din suflet tuturor clujenilor”, au scris cei de la Brutaria Santimbru , pita de Santimbru.

 

Comentarii Facebook