Clujenii se pot angaja barmani, ospatari si bucatari in Germania. 80 de posturi cu salarii intre 1720 si 2100 de euro

 

Nemtii fac recrutari in Romania pentru posturi de  barmani, bucatari si ospatari. Compania germană EuroPark Rust oferă, prin intermediul Reţelei EURES, ofera un număr de 80 de posturi.

 

Selectia va fi facuta de  AMOFM - Agenţia Municipală pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bucureşti, în zilele de 4 şi 5 martie.

 

Se cauta lucrători români calificaţi în domeniul hotelier - gastronomic, care doresc să desfăşoare o activitate sezonieră în Germania, salariile oferite fiind între 1.720 şi 2.100 euro brut pe lună. Deocamdata, sunt disponibile 80 de posturi in aceste meserii.

 

Potrivit AMOFM, sunt solicitate persoane care au calificarea profesională încheiată, experienţă în domeniu şi cunoştinţe bune sau foarte bune de limba germană (nivel B1/B2), iar angajarea se face pe o perioadă de 6 luni, începând cu luna aprilie 2013.

 

Salariul oferit este de 1.720 euro brut/lună pentru ospătar, 1.750 euro brut/lună pentru barman şi 1.720 - 2.100 euro brut/lună (în funcţie de calificare şi experienţă profesională) pentru bucătar. Timpul de lucru este de 40 ore/săptămână, cu posibilitatea efectuării de ore suplimentare. Cazarea este asigurată de angajator contra cost, iar întreţinerea poate fi gratuită/negociabilă sau pe cont propriu.

 

Clujenii interesati trebuie să contactateze Agentia Judeteana pentru ocuparea Fortei de Munca Cluj) pentru a primi invitaţia de participare la selecţie.

 

Anul trecut, dintre cele 168 de persoane selectate, cele mai multe, respectiv 127, aveau vârsta în intervalul 26-45 ani.

Comentarii Facebook