Cluj: A vrut să își deschidă o tonetă de Hot Dogs, nu ”țigăneală”, dar nu a fost lăsat - FOTO

 

Un clujean susține că autoritățile locale nu sprijină tinerii care vor să își deschidă o afacere, ci le pune bețe în roate.

 

De această dată era vorba despre o tonetă de Hot Dogs, cu un aspect modern. 

 

Anti-sustinerea tinerilor pe care o face Primaria prin neaprobarea de tonete moderne si scumpe nu orice tonene.

 

Toata lumea a observat ca in Cluj ți se trânteste usa in nas cand mergi si intrebi cum poti sa iti deschizi o afacere care apartine de comertul stradal.

 

Dar raspunsul este ”zero sanse”. Raspunsul acesta nu sugereaza decat ca Primaria Cluj protejeaza afacerile baronilor din Cluj care nu doresc concurenta. 

 

Inteleg ca sunt zone culturale si acest tip de comert strica imaginea, dar cu siguranta sunt zone in care nu influenteaza negativ, ci din contra ajuta. Multumesc inca o data pentru refuzul de a face ceva in tara mea. Se pare ca ii foarte greu sa se modifice un regulament in favoarea cetățenilor si a tinerilor care doresc sa faca ceva nu numai sa lucre ca si angajati.

 

Sunt aproape convins ca nimeni nu va citi acest text vreodata, dar totusi incerc. Atasat o sa vedeti poze cu cea ce am vrut sa fac si se poate vedea designul si modul in care aceasta afacere se face, in nici un caz o tiganeala asa cum este pe Horea cu tiganii si cu florile si etc.”, a scris tânărul indignat pe site -ul domnuleprimar.ro, unde sunt tot mai puține răspunsuri din partea municipalității.

 

Comentarii Facebook