Clienții Băncii Transilvania pot plăti și pot scoate bani de la bancomat cu telefonul, folosind Google Pay


Clientii Bancii Transilvania au, incepand de astazi, inca o optiune pentru plati cu telefonul Android si retrageri de bani de la bancomat, Google PayTM, pe langa solutia de plata a bancii, BT Pay. Este un nou icon brand cu care BT colaboreaza pentru a include in oferta alternative de plati contactless.

Adaugarea cardului BT in Google Pay se poate face din wallet-ul BT Pay, nefiind nevoie de alte aplicatii. Platile se fac simplu si rapid, in doi pasi – Unlock & Pay – prin deblocarea telefonului si apropierea acestuia de POS.

Ca in cazul celorlalte alternative BT pentru plati mobile, nu este necesara introducerea PIN-ului in cazul platilor la POS, indiferent de suma platita, ceea ce creste siguranta clientilor, facilitate mai mult decat utila avand in vedere contextul pandemiei de acum.

BT, cea mai mare paleta de optiuni pentru plati contactless

Alternativele pe care clientii Bancii Transilvania le pot folosi la cumparaturi sunt atat solutiile wearables, cat mai ales BT Pay, primul super-app de payments si banking din Romania, cu facilitati inclusiv din zone complementare banking-ului: donatii, oferte BT si ale partenerilor bancii, dar si sanatate.  

Aplicatia BT Pay permite utilizatorilor, pe langa plata cu telefonul si retragerile cash contactless, transferuri de bani, confirmarea platilor online, administrarea cardurilor, adaugarea cardurilor emise de alte banci si fintech-uri cu activitate in Romania etc.

Cu peste 4,3 milioane de carduri emise, Banca Transilvania este liderul pietei in Romania. 1 din 4 carduri ale bancii este inclusiv in format digital, carduri inrolate de clienti in wallet-uri pentru banking prin telefon. In fiecare secunda au loc, in medie, 12 tranzactii cu cardurile BT.

Comentarii Facebook