Chinezii, interesaţi să investescă la Cluj într-o fabrică de ciuperci - VIDEO

 

O firmă din China ar fi interesată să deschidă la Chinteni o fabrică de ciuperci, au anunțat oficialii Consiliului Județean și ai Prefecturii Cluj, care au fost în vizită în China.

 

În total, din delegația care a fost plecată în China, în provincia Shandong au făcut parte 14 persoane, în frunte cu prefectul județului Cluj, Gheorghe Vuşcan, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj.

 

În urma întâlnirii cu mai mulţi oameni de afaceri chinezi, un foarte mare producător de ciuperci s-a aratat interesat de a deschide o fabrică de ciuperci, în judeţul Cluj, cel mai probabil în comuna Chinteni.

 

O delegaţie a firmei chineze producătoare de ciuperci a anunţat că se va prezenta luna viitoare la Cluj pentru a începe discuţiile pentru demararea proiectului. ”Nu s-au semnat acorduri economice încă. Au fost doar discuţii. Sperăm ca la venirea delegaţiei chineze la Cluj, să se semneze şi contracte”, a declarat Horea Uioreanu.

 

Costurile vizitei în China au fost suportate în parte de fiecare dintre participanți, ridicându-se la circa 1000 - 1.500 de euro.

Comentarii Facebook