CFR introduce un nou tren de la Câmpia Turzii la Cluj-Napoca din 15 septembrie. Cât costă biletele pentru elevi și studenți



Reprezentanții CFR Călători anunță că vor fi suplimentate cursele de la Câmpia Turzii la Cluj-Napoca din 15 septembrie, odată cu începerea anului școlar, prin introducerea unui nou tren Regio.

În baza carnetului de elev, respectiv a legitimaţiei de student “reducere la transport” vizate pentru anul şcolar/universitar 2013-2014, elevii vor putea cumpăra bilete/abonamente cu reducere până la data de 12 octombrie 2014 inclusiv, iar studenţii până la data de 31 octombrie inclusiv”, anunță reprezentanții CFR Călători.

Elevii din clasele I, din clasele a IX-a şi studenţii de anul I pot cumpăra bilete/abonamente cu reducere în baza unei adeverinţe eliberate de către unitatea de învăţământ de apartenenţă.

Ulterior datelor de 12 şi 31 octombrie 2014, carnetele de elev, respectiv legitimaţiile de student “reducere la transport” trebuie vizate pentru anul şcolar/universitar 2014-2015.

Astfel, elevii din clasele 0 – 12 beneficiază, în baza carnetului de elev sau a adeverinţei pentru clasa pregătitoare, de o reducere de 50% la cumpărarea unui bilet de tren Regio şi de o reducere cuprinsă între 20%-30% la cumpărarea unui bilet de tren InterRegio.

Elevii care folosesc zilnic trenul pentru a merge la şcoală pot achiziţiona abonamente lunare care le permit să călătorească cu 75% reducere la trenurile Regio. Reducerile sunt valabile pentru călătoriile la clasa a doua.

Studenţii la zi din învăţământul de stat sau privat acreditat beneficiază, în baza legitimaţiei de student “reducere la transport”, de o reducere de 50% pentru un număr nelimitat de călătorii cu trenurile Regio.

În baza carnetului de cupoane, studenţii pot efectua 24 de călătorii cu trenurile InterRegio, în decursul unui an, cu o reducere de 50% .

Studenţii care folosesc zilnic trenul pentru a merge la facultate pot achiziţiona abonamente lunare care le permit să călătorească cu 75% reducere la trenurile Regio. Reducerile sunt valabile pentru călătoriile la clasa a doua.

Comentarii Facebook