Duminica 31 Mai

Cetățean din Pakistan, prins locuind ilegal la Cluj. A fost amendat și obligat ssă părăsească țaraPolițiștii Serviciului de Imigrări din Cluj, în urma unei acțiuni întreprinse, au depistat un cetățean străin, cu ședere ilegală.

Poliţiştii Inspectoratului General pentru Imigrări - Serviciul pentru Imigrări Cluj au desfăşurat, la data de 15 iunie a.c., un control cu forţe proprii în scopul combaterii şederii ilegale a cetăţenilor străini, pe raza de competenţă”, anunță IPJ Cluj.

Astfel, în cadrul activităţilor întreprinse, a fost depistat un bărbat de 29 de ani, din Pakistan, care nu mai avea drept de ședere pe teritoriul României.

Urmare a celor constatate, străinul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1000 de lei și, totodată, polițiștii de imigrări au emis pe numele acestuia o decizie de returnare, prin care este obligat să părăsească teritoriul ţării în cel mult 15 zile, conform O.U.G. nr. 194/2002 privind regimul străinilor în România cu completările şi modificările ulterioare.

De asemenea, la ieşirea din ţară, pe numele cetățeanului străin, va fi instituit consemnul de nepermitere a intrării în România, pentru o perioadă de 2 ani.

Comentarii Facebook