Cererile pentru ajutorul de incalzire pot fi depuse la Cluj Napoca si online


Cererile pentru ajutorul de incalzire pot fi depuse la Cluj Napoca si online, pe langa birourile special amenajate la sediile primariilor de cartier sau la Directia de Ajutor de Asistenta Sociala.

Distribuirea formularelor pentru ajutoarele la incalzire pe acest an au fost distribuite inca de la inceputul saptamanii si pot fi ridicate de catre cei interesati de la sediul Regiei Autonome de Termoficare, de pe strada 21 Decembrie 1989, Directia de Asistenta Sociala de pe strada St. O. Iosif sau de la primariile de cartier si de la Centrul de Informare pentru Cetateni, de pe str. Motilor nr. 7.

Asociatiile de locatari pot sa le depuna de luni, 25 octombrie, la sediul RAT, iar persoanele fizice la primariile din cartierul unde locuiesc, la sediul Primariei din Piata Unirii, camera 10, intre orele 8.00 - 16.00, sau la Centrul de Informare pentru Cetateni, intre orele 14.00 - 16.00.

Noutatea in acest an este reprezentata de faptul ca cererile pot fi trimise si in format electronic, dar "oricum trebuie sa vina cu actele pe hartie, potrivit legii. Inregistrarea se valideaza doar la momentul depunerii dosarului cu actele doveditoare, dar se economiseşte timp", spun oficialii administratiei locale.

"Pentru a putea face verificarile necesare sa ne asiguram ca cei care vor primi aceste ajutoare sunt numai cei care au nevoie de ele Primaria a creat un program informatic care va procesa toate aceste date si le va compara cu alte baze de date ale administratiei locale, pentru a identifica situatiile in care persoane incompatibile conform legii incearca sa ceara aceste ajutoare", anunta reprezentantii primariei Cluj Napoca.

Comentarii Facebook