Centrul de frumusețe Nomasvello s-a deschis în Iulius Mall Cluj (P)

 

Centrul de frumusețe Nomasvello, specializat în epilare definitivă şi terapii faciale, s-a deschis în Iulius Mall Cluj.

 

Centrul Nomasvello, situat la etajul Iulius Mall Cluj, în vecinătatea restaurantului Marty, oferă doamnelor şi domnişoarelor servicii de îngrijire corporală şi înfrumuseţare de cea mai bună calitate. Personalul calificat, în permanentă colaborare cu medicii dermatologi, şi echipamentele de înaltă tehnologie, non-invazivă, garantează rezultate eficiente şi de durată.

 

Serviciile oferite de specialiştii Nomasvello sunt cele de epilare definitivă şi terapii faciale pentru înlăturarea ridurilor, liniilor de expresie, petelor solare şi acneei, utilizându-se lumina intens pulsată. Nomasvello promovează o tehnologie inovativă, care permite epilarea definitivă pe piele bronzată, în condiții de maximă siguranță și eficienţă.

 

Nomasvello a fost înfiinţat în anul 2007, în Spania, ajungând în prezent la o reţea de peste 1.200 de centre în 15 ţări: Spania, Italia, Portugalia, Anglia, Elveţia, Slovenia, Bulgaria, Polonia, Bosnia, Georgia, Brazilia, Mexic, Venezuela, USA şi România. Brandul a intrat pe piaţa autohtonă în anul 2010, numărând în prezent 16 centre de înfrumuseţare.

 

Pentru că în sezonul cald toate doamnele şi domnişoarele îşi doresc să radieze de frumuseţe, centrul Nomasvello aşteaptă clientele Iulius Mall Cluj cu oferte promoţionale.

Comentarii Facebook