Cel mai mare targ turistic din Transilvania, la Cluj intre 8-10 martie 2013

 

Cel mai mare târg turistic din Transilvania va avea loc între 8 și 10 martie la Expo Transilvania. Ca noutate absolută, târgul se bucură anul acesta de încheierea unui parteneriat de promovare cu ANAT și de încrederea acordată de către cea mai mare asociație patronală din turismul românesc care a selectat în acest an TârgulDeVacanțe ca partener la Cluj.

Doritorii de vacanțe de orice fel sunt invitați să-și găsească destinațiile visate sau să descopere altele noi si inedite. Vizitatorii târgului vor avea posibilitatea, ca în fiecare an, să își achiziționeze vacanța dorită în regim de early booking.

Organizatorii târgului, Amprenta Advertising, doresc să vină în întâmpinarea vizitatorilor cu o ofertă turistică cât mai diversificată, complexă și consistentă. Codruța Vîntu Kali, de la agenția organizatoare, afirmă: „Pe lângă diversitatea participanților și a ofertei turistice, și pe lângă programul extins de vizitare – zilnic între 10:00 – 19:00, vrem ca fiecare ediție să aducă ceva nou și interesant. Pe parcursul celor trei ediții, am avut invitați speciali care au atras atenția și i-au surprins plăcut pe vizitatori, prin exotism, prin inovație, prin renume, etc. Vrem ca și cea de-a IV-a ediție a TârguluiDeVacanțe să se ridice la același nivel sau chiar să-l depășească.”

La fel ca în anii precedenți, târgul va avea loc la Expo Transilvania, cel mai mare spațiu expozițional din Cluj-Napoca, oferind 3500 mp de spațiu disponibil care, cu ocazia târgului, va fi dedicat variatelor standuri de promovare turistică, unei zone de entertainment și timp liber, și desfășurării diverselor activități culturale, de divertisment sau de promovare.

Prima ediție a TârguluiDeVacanțe a avut loc în 2010. De atunci, evenimentul s-a bucurat de un real succes atât în rândul participanților cât și al vizitatorilor. Prin prezența unui număr semnificativ de tur-operatori, agenții de turism, pensiuni și hoteluri din țară și străinătate, companii aeriene și reprezentanți ai diferitelor zone turistice din România, târgul reușește să atragă vizitatori și persoane interesate de achiziționarea unui pachet turistic

Comentarii Facebook