Cea mai scumpă bere din lume se va vinde la Campionatul Mondial de Fotbal din Qatar. Prețul neverosimil plătit de suporteri


O halbă de jumătate de litru de bere va costa echivalentul a 65 de lei la Cupa Mondială din Qatar. Distribuitorul oficial de bere al Campionatului Mondial de Fotbal FIFA 2022 din Qatar a declarat, de asemenea, că fiecare fan va avea voie să consume maxim patru beri. 

Pentru a servi un pahar de bere de 500 de ml în tribunele Cupei Mondiale, spectatorii vor trebui să plătească aproape 65 de lei ( n.r. 50 riyali qatarezi, echivalentul sumei de 13,73 dolari).

Principalul sponsor al Cupei Mondiale, Budweiser, are drepturi exclusive de vânzare a berii la turneul final şi îşi va servi produsele în zona FIFA Fan Fest, cu o capacitate de 40.000 de locuri, din centrul parcului Al Bidda din Doha. Producătorul va servi bere şi în perimetrul fiecărui stadion, unde preţul berii „urmează să fie confirmat".

Cupa Mondială, care va începe duminică în Qatar, este prima care se va desfăşura într-o ţară musulmană cu controale stricte asupra alcoolului. Deşi nu este un stat unde alcoolul este complet interzis, precum Arabia Saudită vecină, consumul de alcool în locuri publice este ilegal în Qatar.

Comentarii Facebook