Ce spune conducerea Napolact despre închiderea fabricii de la Cluj - VIDEO

 

Conducerea companiei olandeze FrieslandCampina, care deține fabrica Napolact, s-a întâlnit cu reprezentanții Prefecturii Cluj și ai Consiliului Județean Cluj pentru a discuta despre situația bradului clujean.

 

Am aflat din partea directorului general al companiei că pe termen scurt și mediu nu se va întâmpla nicio relocare. Dacă se va întâmpla ceva, angajații celor 3 companii pe care le deține grupul vor fi anunțați cu minim 9 luni înainte. 

 

Se dorește ca această posibilitate să nu se întâmple, dacă piața îți va reveni la nivel european și la nivelul județului nostru. Termen mediu ar fi un an. Nu s-a precizat expres care este acest termen mediul”, a declarat prefectul Gheorghe Vușcan, la finalul discuțiilor. 

 

Directorul de vânzări al Napolact, Corneliu Cărămizaru, a declarat că afacerile companiei merge prost, piața de lactate fiind în scădere.

 

Piața de lactate este într-o cădere liberă din 2008. Scăderea pe care o vedem în acest an este undeva între 2 și 5%. 

 

Este extrem de dificil să operăm într-o piață care scade, în care sunt o serie de provocări și, în același timp, să fim alături de anagajții nostri în cazul apariției unor astfel de zvonuri de închidere. 

 

Acum fabrica de la Cluj are 300 de angajați și se produce telemea și produse din lapte”, a declarat Corneliu Cărămizaru, director de vânzări FrieslandCampina.

Comentarii Facebook