Ce produse Lidl se scumpesc din cauza inflației. Clienții lanțului de magazine le cumpără


Mai multe produse de la Lidl au ajuns să se scumpească în magazinele din afara României, iar acum urmează rândul celor de la noi. 

Inflația îi împinge de la spate pe reprezentanții LIDL să scumpească anumite produse.

Magazinele precum Lidl trebuie să decidă dacă vor absorbi aceste creșteri și dacă vor reduce marjele la un an după ce au adăugat miliarde de euro în plus la vânzările în masă din cauza pandemiei de coronavirus.

Clienții fideli ai Lidl se întreabă în ce măsură vor fi afectați de majorarea prețurilor produselor. Multe supermarketuri au început deja să-și piardă clienți din cauza majorării prețurilor, iar cei de la Lidl nu vor sub nicio formă să li se întâmple același lucru, așa că vor crește prețurile doar pentru câteva produse.

Potrivit el espanol.com, primele produse care se scumpesc la Lidl din cauza inflației și pe care absolut toată lumea le cumpără sunt:

uleiul – a cărui preț crește cu 6,5%

zahărul – a cărui preț crește cu 6,5%

cerealele pentru micul dejun – a căror preț crește cu 4,2%.

Marile supermarketuri sunt într-o situație foarte delicată după ce producătorii au spus că ”ce e mai rău urmează să vină”. Se pare că prețurile vor crește pentru o perioadă lungă de timp, nu e doar ceva temporar, iar cei mai afectați în toată această poveste sunt consumatorii.

Comentarii Facebook