Cat de bogati sunt "bogatii" Clujului! Topul Capital rastoarna ierarhiile


Noul Top 300 Capital rastoarna putin ierarhia celor mai bogati clujeni, stabilita de topul Forbes la mijlocul lunii octombrie.

Cel mai bogat clujean este Stefan Vuza (110 mililioane de euro) cu afaceri in industrie, pe locul doi este Ioan Tecar (56 de milioane de euro) cu afaceri in constructii si industrie, Horia Ciorcila (52 de milioane de euro) ewste pe locul trei cu investitii in banci, piata de capital, imobiliare si constructii. Arpad Paszkany are 50 de milioane de euro si bani investiti in fotbal, constructii si auto, Simion si Teofil Muresan (45 de milioane de euro) - investitii in constructii infrastructura, telecomunicatii, Dorel Goia (45 de milioane de euro) - investitii pe piata de capital, imobiliare si industrie, Sorin Ghite (40 de milioane de euro) - investitii in imobiliare si banci, Valentin Nicola (40 de milioane de euro) - investitii financiare si imobiliare, familia Silaghi (40 de milioane de euro) - investitii financiare, imobiliare si petrol, Bela Urasi (38 de milioane de euro) - afaceri pe piata de capital, investitii bancare si imobiliare.

Fata de topul Forbes, aparut in 18 octombrie, situatia este schimbata. Cei mai bogati clujeni erau atunci Stefan Vuza (140 de milioane de euro), Horia Ciorcila (75 de milioane de euro) si Teofil Muresan (51 de milioame de euro).


Citeste mai jos detalii despre topul Forbes...

Ce averi au cei mai bogati clujeni, potrivit Forbes Romania

Comentarii Facebook