Cărucior cumpărat online - ce trebuie să știi (P)


A devenit o modă și ce-i drept chiar o variantă mai accesibilă cumpăratul online. Într-o perioadă a existat chiar alternarea celor două metode de shopping – oamenii mergeau în magazine, vedeau produsul dorit și comandau online. Nu tot timpul se și poate astfel, dat fiind că unele magazine au prezența online, exclusiv.

Dacă v-ați gândit să vă cumpărați un cărucior din magazinele online trebuie să știți că există posibilitatea de retur. Așadar, ce poate merge prost? De preferat însă să alegeți un magazin cunoscut de nișă, cum este Nichiduţă spre exemplu, excluzând eventuale riscuri ca acel cărucior ales să nu fie unul de calitate.

Prețul prea mic ridică suspiciuni

Este cu atât mai ușor de comparat prețurile din eshop-uri. S-a umplut online-ul de carucioare pentru copii, așadar acest context ar trebui să fie unul favorabil pentru a găsi o variantă potrivită. Unele magazine de profil aplică reduceri ce-i drept, însă un preț înjumătățit la competitor ar trebuie să fie o tema de gândit.

Desigur, un cărucior scump nu înseamnă automat și calitate, cum nici unul ieftin nu se poate spune că este automat de calitate inferioară. Este însă de la sine înțeles că un model complex, cu tot felul de accesorii are de regulă un preț mai ridicat.

Roțile – ce importanţă au acestea? Sunt de altfel cele care pot contribui semnificativ la durabilitatea unui cărucior. Fixe și pivotante, cât mai robuste, acestea ar trebui să ruleze fin pe orice suprafață, să atenueze vibrațiile. Spre exemplu roțile din cauciuc plin sunt mai rezistente decât cele simple.

Cadrul – de preferat din aluminiu, să fie stabil și robust, însă nu foarte greu pentru că va însemna astfel o manevrare grea a întregului cărucior.

Accesorii incluse – stocul de cărucioare în online poate fi mai ușor și mai rapid vizualizat. Așadar acordați timp suficient pentru a înțelege ce anume include sau nu un anumit tip de cărucior. Sunt preferate cele mai complexe, ce includ accesorii precum huse pentru vânt și ploaie, copertină de soare și protecție la zona picioarelor, o geantă asortată, pentru toate lucrurile necesare pentru bebeluș. Avantajul este că acestea fac căruciorul util în orice condiții de vreme și cumpărate separat pot costa destul de mult sau nu se potrivesc la un anumit model, așadar este de preferat să luați în calcul de la bun început aceste extra dotări.

Pentru cărucioarele de tip 3 în 1 setul conține landou, coș auto și o parte sport, ceea ce va face căruciorul util încă din prima lună de viață a bebelușului – recomandarea este de a utiliza landoul în primele luni, scaunul auto de la 0 luni la un an sau în funcție de numărul de kilograme maxim suportat, iar partea sport începând cu 6 luni.

Retur și garanții

Pentru magazine respectabile, cunoscute există desigur asigurări că orice produs este conform și de calitate. Orice achiziție din eshop-uri poate fi returnată, condițiile de retur fiind totuși diferite de la caz la caz. Transportul poate fi și el gratuit, la fel ca și schimbul de produse, în cazul în care vă răzgândiţi asupra alegerii în decursul zielelor de așteptare a comenzii.

 


Comentarii Facebook