Camaieu deschide 3 magazine noi la Timisoara, Cluj-Napoca si Iasi


Prezent inca din 2010 la Bucuresti, cu 4 magazine, Camaieu se extinde in Romania deschizand in perioada imediat urmatoare 3 noi puncte de vanzare la Timisoara, Cluj-Napoca si Iasi, in cadrul Iulius Group.

Marca de referinta a pret-a-porte-ului francez, Camaieu are drept obiectiv propunerea unei mode feminine si usor de purtat. Camaieu isi consolideaza notorietatea bazandu-se pe atuurile sale majore: o creatie franceza, echipe de vanzare in permanenta la dispozitia clientelor si produse noi in magazine. Obiectivul: sa devina o adresa obligatorie in Romania, cu 20 magazine in urmatorii 3 ani.


Angajat intr-o dinamica de extindere internationala, grupul Camaieu are o retea de peste 1.000 magazine.

Cu o suprafata medie de 180 mp, magazinele Camaieu sunt spatii de talie umana, care privilegiaza intampinarea si consilierea clientei. Aceasta dorinta de proximitate se traduce prin alegerea atenta a amplasarii magazinelor. Capitala sau alt oras, centru comercial sau centrul orasului, obiectivul este acela de a deschide intotdeauna un magazin Camaieu aproape de clientele sale. Oferta de pret-a-porter si accesorii reprezinta peste 1.000 de referinte intr-un magazin, astfel incat sa se ofere clientei sansa de a-si crea o tinuta completa. Camaieu democratizeaza moda, punand la dispozitia fiecarei cliente o moda feminina, efervescenta si usor de purtat.

Urmatoarele deschideri: Iulius Mall Timisoara – 31 martie 2012, Palas Mall – 31 mai 2012 si Iulius Mall Cluj – mai 2012.

Comentarii Facebook