Bosch vrea sa angajeze muncitorii de la Jucu - Nokia! Ce firme au participat la targul de la fabrica Jucu FOTO EXCLUSIV


Angajatii de la fabrica Nokia de la Jucu au fost dezamagiti de targul de job -uri care a avut loc in perioada 14 - 17 noiembrie. "Bosch a fost unul dintre ofertanti", a declarat un angajat.

"Targul de job -uri a fost unul de imagine. Cele mai multe oferte au fost pentru cei cu studii superioare. Au fost foarte putine locuri de munca pentru cei cu studii medii, iar cateva firme au oferit slujbe in Arad, Timisoara sau Orastie. Oamenii nu au avut ce sa aleaga. Normal ca nici unul dintre agajatii fabricii nu a ales sa plece departe de familie", a declarat Bogdan Colceriu, unul dintre angajatii Nokia.

Intre firmele care au fost invitate de organizatorul targului, firma Lugera & Makler, s-au numarate Electrolux Romania, Emerson, Sykes EEE, Alcatel-Lucent, Continental Automotive Romania, Bosch Rexroth, Manpower, Electrogrup, Net Brinel, Phillips Sogeco Ro,mania

Presedintele Sindicatului Nokia Metal, Valentin Ilcas, a declarat ca exista banuieli ca firma germana Bosch ar urma sa investeasca la Jucu. "Prezenta lor la targul de forta de munca si faptul ca au primit 26 de hectare de teren in spatele halelor Nokia ne pot duce la concluzia ca firma Bosch este interesata sa investeasca la Jucu. Pana in acest moment, insa, sindicatul nu a fost contactat", a declarat Ilcas.

 

Comentarii Facebook