Blogger: ”Daca EU imi scanez singur produsele la Auchan, IN LOCUL unui casier, de ce nu primesc ceva?”


Un cunoscut blogger bucureștean, Emil Călinescu, a intervenit și el în scandalul național declanșat de anunțul Auchan că va elimina complet casierii umani.

Românii vor trebui să scaneze singuri coșuri întregi de produse, să plătească, iar Auchan să facă economie cu salariile casierilor care dispar. Tot acest demers i-a înfuriat pe români, care acceptă casele de marcat fără om, dar nu sunt de acord cun eliminarea completă a caselor de marcat cu casieri umani. 

Pentru cine nu a inteles de ce e scandal cu anuntul Auchan, va explic io ca la prosti.

Pe scurt de tot, NIMENI nu are nimic impotriva acestor case. Mai sunt hypermarketuri care au introdus asa ceva. Problema este cu OBLIGATIVITATEA, cu IMPUNEREA lor. 

Dupa 2 ani de pandemie, chiar sunt foarte atent la IMPUNERI. Nu ma intereseaza ce preferi tu ca om, nu ma intereseaza ce preferinte ai la hypermarketuri. Eu vreau sa ALEG in continuare. De ce fac o alegere si nu alta nu e treaba nimanui.

A facut cineva scandal atunci cand alte hypermarketuri au introdus asa ceva? NU! Pentru ca ele le-au introdus ca o optiune eficienta, fara sa le IMPUNA! Fara sa le bage pe gat!

Fix asta este diferenta dintre PROGRESISTI si OAMENI NORMALI: societatea progreseaza, este evident asta, insa unii oameni vor sa IMPUNA progresul cu forta. 

Nu, nu ma intereseaza ce sisteme misto de scanare exista in alte magazine, de la noi si de afara. Pe mine ma intereseaza daca acele sisteme sunt OBLIGATORII sau sunt OPTIONALE. 

Repet: dupa DOI ANI DE PANDEMIE, DE CALCARE IN PICIOARE A LIBERTATILOR, sunt foarte atent la asa ceva! 

Si inca ceva: daca EU imi scanez singur produsele, fac aceasta operatiune IN LOCUL unui casier, de ce nu primesc ceva? Vreau sa vad ca acel hypermarket va avea TOATE produsele cu 10-20% mai ieftine. Daca nu, eu ma voi duce la hypermarketurile concurente DIN PRINCIPIU. Din lene, daca vreti. Deci tu, hypermarket, ma pui sa fac ceva in plus si nu-mi oferi nimic?

Ce as face eu? As face un hypermarket cu 1-2 case (maximum 3), as pune acele case de marcat si as anunta: daca-ti scanezi SINGUR produsele primesti un discount TOTAL la nota de plata de 20%. Sau, na, 10%. 

As da BONUS, dar NU AS IMPUNE!”, a explicat bloggerul.

Un ardelean despre desființarea caselor de marcat de la Auchan: ”Incredibil cum marile corporații vă prostesc numele ”progresului”

Comentarii Facebook