Duminica 28 Aprilie

Banca Transilvania oferă posibilitatea de a deschide 100% online un cont bancar, fără a mai merge la bancă


Persoanele care au nevoie de cont bancar, pot deschide unul 100% online.

Persoanele fizice pot deschide 100% online un cont curent la Banca Transilvania, prin NEOcont.

Banca Transilvania lansează pentru viitorii sai clienti NEOcont. Primul pas spre BT înseamnă acum zero drumuri la banca pentru semnături, dar și zero comisioane la o serie de servicii. Ce insemana pentru persoanele fizice NEOcont: cont bancar care poate fi folosit imediat, card de debit primit acasă, posibilitatea plății cu cardul (inclusiv facturi, taxe și impozite) sau cu telefonul, informații despre banii din cont și tranzacții, respectiv posibilitatea de a trimite sau solicita bani. 

NEOcont este una dintre facilitățile noii platforme digitale a băncii, NEO, platforma pregatita de lansare după depășirea actualului context social și economic, respectiv odată cu revenirea la business as usual. NEOcont este lansat acum pentru ca banca a devansat calendarul proiectelor pentru perioada următoare, așa incat sa ajute persoanele care au nevoie de un cont bancar, fără a mai face un drum la BT.

Prin NEOcont o persoana isi poate deschide de la distanța un cont curent BT în lei și poate alege sa primeasca acasă, prin curier, un card de debit. De asemenea, își poate descărca gratuit pe telefon aplicația BT Pay, pentru înrolarea în aplicație a cardului. Odată înrolat, în aplicației apare cardul în format digital, iar clientul poate face cumparaturi plătind cu telefonul, poate verifica banii din cont și plățile.

Pentru deschiderea și administrarea contului, respectiv pentru emiterea cardurilor care pot fi comandate prin NEOcont banca nu percepe niciun comision.

Cont la BT în 6 pași:

Accesarea paginii NEOcont de pe siteul BT și parcurgerea etapelor pana la apelarea video a băncii;

Încărcarea fotografiei cărții de identitate a persoanei care dorește NEOcont; completarea unor informații (telefon mobil cu număr de România, email), realizarea unui selfie și incarcarea pozei;

Apelarea video la NEO echipei de Customer Care, prin accesarea linkului primit prin email; este necesara verificarea prealabila a functionarii webcam-ului și microfonului telefonului/laptopului/calculatorului;

Semnare electronică;

Primirea prin email a documentelor care confirmă deschiderea contului la BT;

Primirea prin mesaj pe telefon a IBAN-ului contului.

Carduri și banking pe telefon pentru viitorii clienți BT:

Cardul  Visa Classic: este un card de zi cu zi, care asigura accesul la banii din contul curent. Este cunoscut ca fiind “card de salariu” și este cel mai solicitat și folosit card al băncii. Studenții pot solicita cardul BT OmniPass.

BT Pay: aplicația oferă posibilitatea de plății contactless cu telefonul, verificarea tranzacțiilor și a banilor din cont, posibilitatea de a trimite/primi bani către/de la persoanele din agenda telefonului care folosesc BT Pay, gestionarea facilă a cardurilor etc. Aplicația poate fi descarcata din Google Play Store sau App Store, pe smartphone-uri cu Android și iOS și presupune adaugarea în format digital a cardului.

Cum ajuta NEOcont noii clienți:

Obțin un cont bancar în lei, care poate fi folosit imediat. Acesta trebuie comunicat, de exemplu, pentru a primi bani. IBAN-ul se primește prin SMS odată cu solicitarea NEOcont.

Cardul vine direct acasă, prin curier.

Pot plăti cu cardul comenzile facute online la comercianti.

Facturile de utilitati, taxele și impozitele pot fi plătite de acasă, folosind cardul pentru a plăti direct pe site-urile furnizorilor, respectiv alte site-uri oficiale pentru alte tipuri de plăți (ex: www.ghiseul.ro, www.globalpay.ro).

Cu BT Pay, aplicatie descarcata gratuit: clienții plătesc direct cu telefonul la comercianti, nu mai e nevoie de card fizic sau de numerar; au acces la informații despre banii din cont și tranzacții, pentru organizarea bugetului; pot trimite și solicita bani de la persoanele din agenda telefonului care sunt clienți BT, dar și către alte persoane, caz în care este nevoie sa cunoască IBAN-ul lor; pot face plăți în lei către orice cont bancar din România. Banii trimiși din contul personal BT către alt cont BT se primesc imediat.

Comentarii Facebook