Avertisment ANAF: Există mesaje false trimise în numele instituției. Nu deschideți link-uri și nu trimiteți bani!


ANAF îi avertizează pe oameni cu privire la mesaje false trimise în numele instituției, care solicită achitarea impozitului aferent anului 2022. Aceștia sfătuiesc cetățenii să nu deschidă link-uri suspecte și să nu trimită bani.

,,Vă informăm că am fost înștiințați de către contribuabili că au primit mesaje false în numele ANAF, transmise de la adresa "Serviciul fiscal: fiscal_anaf@testandlearn.ro", prin care sunt avertizați că nu au finalizat plata impozitului pentru anul 2022 și că "vor fi sancționați cu amendă de 2.575 lei, dacă nu efectuează plata în decurs de 48 de ore!"

Solicitarea frauduloasă a fost transmisă de pe o adresă de e-mail care nu aparține instituției, iar documentul conține exprimări nespecifice comunicărilor ANAF.  

Atragem atenția, pe această cale, să nu deschideți aceste e-mailuri și să nu accesați linkul din conținut.  De asemenea, să NU transmiteți banii solicitați! 

Reamintim că Serviciul Spațiul Privat Virtual, pus la dispoziția contribuabililor, gratuit, a fost creat și dezvoltat pentru o comunicare securizată cu ANAF”, transmite ANAF.

WhatsApp Image 2023-09-28 at 15.20.35.jpg

Comentarii Facebook