Autostrada MUZEU, Gilău-Nădășelu, e gata, dar va putea fi folosită numai din 2019 - VIDEO

 

Autostrada MUZEU, Gilău-Nădășelu, va putea fi folosită numai din 2019 pentru că numai atunci va fi dat în folosinșă podul care să lege drumul de A3, Gilău - Câmpia Turzii. 

 

Am semnat contractul, am dat ordinul de începere a lucrărilor și spre finalul anului viitor va fi finalizat acest pod pentru a fi operabilă această autostradă pe care dvs o catalogați ca și muzeu”, a declarat Ștefan Ioniță, directorul CNAIR, prezent la Cluj-Napoca la semnarea protocolului de colaborare între Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) și localitatile Cluj-Napoca, Gilău, Florești și Apahida în scopul elaborării studiului de fezabilitate și a documentației tehnice necesară pentru emiterea autorizației de construire pentru obiectivul de investiții ”Drumul Trans-Regio Gilău-Apahida, TR Feleac (Centura Metropolitană Gilău-Apahida)”.

 

Autostrada ”muzeu”, Gilău-Nădășelu, este terminată, dar nu poate fi folosită.

 

”A3 Gilău-Nădășelu, un muzeu de autostradă de 8,7 km. Lotul este gata de la începutul lunii noiembrie 2017 însă nu vom putea circula pe aici decât prin septembrie 2018, după ce este gata podul/viaductul Gilău care va conecta acest tronson de restul Autostrăzii A3”, precizează cei de la Asociația Pro Infrastructură.

 

Lotul de autostradă nu poate fi legat de Autostrada Transilvania, lotul Câmpia Turzii - Gilău, pentru că nu s-a licitat în paralel podul de peste Someș. Fără acest pod, cele două loturi nu sunt conectate.

Comentarii Facebook