Auchan si Carrefour sunt cele mai ieftine hipermarketuri la produsele de uz zilnic

Carrefour si Auchan sunt cele mai ieftine hipermarketuri, in cazul unui cos de produse alimentare si de igiena personala folosite zilnic, potrivit unei analize facute de Ziarul Financiar. Astfel, un asemenea cos ar costa aproximativ 110 lei la Carrefour si 124.47 lei la Mega Image.  

 

 

 

 

 

 

Diferenţa dintre cel mai scump şi cel mai ieftin produs poate ajunge, în cazul pastei de dinţi Colgate Total Original, la peste 3 lei între Carrefour şi Real, sau chiar la peste 4 lei, dacă vorbim de şamponul Nivea din Cora, respectiv din Billa.O diferenţă de 4 lei se observă şi la pachetul de 32 de capsule de Ariel Mountain Spring din Carrefour sau Cora şi Mega Image.

Cele mai mici diferenţe de preţ sunt la produsele alimentare, precum  laptele Zuzu - cu o diferenţă de aproape zece bani între cel mai scump şi cel mai ieftin, Pâinea Ţărănească Vel Pitar de 500 de grame, uleiul Floriol, făina Băneasa, sau zahărul Mărgăritar. 

 

ZF precizează că preţurile sunt cele afişate la raft în data de 30 octombrie, existând posibilitatea ca unele produse să fie înscrise într-o promoţie. Preţurile sunt cele afişate în magazinele din Bucuresti. 

 

Comentarii Facebook