Apartamentul de 2,3 milioane euro din Cluj pe care nu îl vrea nimeni! Clujenii nu vor să trăiască precum în Barcelona, Paris sau Munchen :)


Un penthouse din Cluj-Napoca nu este dorit de nimeni, fiind scos la vânzare de aproape un an. Costul de 2 milioane de euro, plus TVA, adică 2,4 milioane de euro, este prohibitiv. 

Locuința tip penthouse, de lux, situat la nivelul 13, în centrul municipiului Cluj-Napoca, cu suprafata utilă aprox. 400 mp, ultrafinisat (parchet din lemn de tek, gresie faianta Italia, granit, etc.), vedere panoramica deosebita, 3 liviguri, 10 dormitoare, 6 bai, 2 bucatarii, si avand posibilități multiple de compartimentare”, spun agenții.

Prețul sperie pe toată lumea: 2 mil. euro + TVA.

Deschis și însorit, suprafața apartamentului este de 400 mp compunându-se din 3 livinguri open space, 10 dormitoare, 2 băi fiind posibile nenumărate modalități de compartimentare.

Întreținut cu meticulozitate, tavanele înalte, oferă șansa de a crea tabloul perfect pentru oaza ta de relaxare și totodată un stil de viață luxos.

Când cumperi o asemenea proprietate, obții mult mai mult decât un apartament”, mai spun agenții.

La o analiză sumară, cei care ar avea 2,3 milioane de euro de investit în imobiliare și-ar putea construi lejer un bloc cu 10 apartamente sau ar putea cumpăra de pe piață alte 8 apartamente, toate în zona centrală a Clujului.

Achiziția penthouse -ului pentru recompartimentare în alte apartamente este un nonsens. În plus, nici zona nu este una de lux. Locuința este situată lângă Hala Agroalimentară, din Piața Mihai Viteazu.  

Comentarii Facebook