Apartament care îți ”taie respirația” în Piața Universității la 1.500 de euro chirie: ”Este inclusă și Piața Universității?”


Un proprietar clujean închiriază un apartament ”glamour” cu suma de 1.500 de euro pe lună. 

Apartamentul este generos, ”are 4 camere, 1 bucatarie si 2 bai. Acesta se afla la etajul 2 al unei cladiri istorice care dateaza din perioada interbelica, situata chiar in inima orasului Cluj-Napoca, zona ultracentrala, la cativa pasi (la propriu) de Piata Unirii”. Până aici nimic de reproșat, mai ales că vorbim despre un apartament de 159 mp, dar prețul este halucinant chiar și pentru Cluj.

1.500 de euro este chiria, iar mobilatul este mai mult de formă, chiar dacă proprietarul spune că intrândul, adică holul, îți ”taie respiratia”.

Acesta se mai laudă și cu sobele originale deosebit de frumoase, care ofera apartamentului finete si o nota istorica potrivita cu cladirea in care se afla.

Clujenii au fost șocați de preț

Nu va supărați cunoasteti banii? Sau ati gresit suma? In caz contrar cand inchiriati sa ne arătați si noua prostimii cum arata cel care plateste”.

La 1500 de euro, dacă nu e inclus lemnul de foc pe timpul iernii, cred că pot să bag parchetul în sobele originale deosebit de frumoase ca să mă încălzesc iarna. Oare tu știi ce înseamnă să încălzești 160 mp iarna cu 2 sobe și 3 calorifere subnutrite adăugând chiria de 1500 € pe timpul friguros?”.

Stop being poor”.

Foto: Facebook

Comentarii Facebook