Andrei Stamatian, fiul prefectului de Cluj, numit prim-vicepresedinte la CEC Bank - EXCLUSIV

 

Andrei Stamatian, fiul prefectului de Cluj, Florin Stamatian, a fost numit in functia de prim-vicepresedinte al CEC Bank. Acesta a fost pana acum presedinte al Raiffeisen Banca pentru Locuinte (RBL).


Actionarul CEC Bank S.A., statul roman, reprezentat de Ministerul Finantelor Publice, a decis in cadrul Adunarii Generale a Actionarilor (AGA) care avut loc astazi ca, din 11 mai, din componenta Consiliului de Administratie, pe o durata de de patru ani, va face parte si Andrei Liviu Stamatian, noul prim-vicepresedinte al CEC Bank.


Andrei Stamatian a ocupat din 2009 postul de presedinte al Raiffeisen Banca pentru Locuinte (RBL), unde in prealabil a fost director de proiecte strategice si anterior director al departamentului de organizare si proiect.

Fiul prefectului Florin Stamatian a fost cel care a redactat planul de afaceri si a condus echipa care a depus oferta la licitatia de privatizare a CEC Bank, organizata de stat in 2005 - 2006. Guvernul de atunci nu a vandut pachetul majoritar de actiuni, deoarece oferta financiara era mult prea mica.

 

Andrei Stamatian are 34 de ani, a absolvit Universitatea Stanford si a urmat studii postuniversitare.

Comentarii Facebook