Duminica 17 Octombrie

Al patrulea parc industrial al Clujului se face la Feleacu! AZI s-a SEMNAT contractul

 

Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Horea Uioreanu, a semnat contractul pentru construirea celui de-al patrulea parc industrial al Clujului, pe raza comunei Feleacu. 

 

Investiția este de 36,3 de milioane de lei, iar lucrările trebuie terminate în 20 de luni. ”Am semnat, miercuri, contractul de construire a celui mai nou parc industrial din judeţul Cluj, Tetarom IV, cu asocierea de firme ACI, Electromontaj, Nordcomforest, Erbi Prodcom. Valoarea investiţiei este de 36,3 de milioane de lei, finanţarea fiind asigurată din mai multe surse, cum sunt bugetul CJ, fonduri europene şi bugetul naţional. Se deschide investitorilor un nou parc industrial pe raza comunei Feleacu, pe o suprafaţă de 85 de hectare, unde vor fi create noi locuri de muncă. Durata de execuţie este de 20 de luni de execuţie, fiind incluse lucrări de terasamente şi viabilizare şi o hală”, a declarat Horea Uioreanu.

 

Viorel Găvrea, director SC Tetarom SA, a declarat că î Tetarom IV ar putea fi amenajat un parc fotovoltaic.

 

Societatea Tetarom administrează în județul Cluj trei parcuri industriale. Cel mai cunoscut este cel de la Jucu, unde a fost ”casa” Nokia, dar care acum este ocupat de firme precum Bosch sau DeLonghi.

 

Parcul Tetarom 2 este ocupat de Emerson, iar în Tetarom 1 sunt alte firme importante. 

 

Investiția din parcul Tetarom IV este de 36,3 milioane de lei. 

Comentarii Facebook