AJOFM Cluj organizează ”Bursa locurilor de muncă”, în cadrul ”European Employers Days”. Vezi când va avea loc



Reteaua Serviciilor Publice de Ocupare din uniunea Europeană organizează în perioada 4-15 aprilie 2016, o serie de evenimente adresate în special angajatorilor, sub egida ”European Employers Days”.

Obiectivele acestei initiative sunt de a realiza un contact cu un număr cât mai mare de angajatori, de a întreține un dialog între Serviciile Publice de Ocupare și de a crește gradul de conștientizare a problemelor legate de ocuparea forței de muncă.

Această inițiativă SPO va sublinia importanța angajatorilor ca fiind unul dintre cele mai relevante frupuri țintă, fiecare stat membru concentrându-se asupra nevoilor specifice pieței muncii.

Agenția Nașională pentru Ocuparea Forței de Muncă va participa la acest eveniment prin acțiuni specifice, respectiv, organizarea în data de 14.04.2016 a Bursei generale a locurilor de muncă.

În județul Cluj, evenimentul este organizat de către Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Cluj și va avea loc la Casa de Cultură a Studenților, din Cluj-Napoca, piața Lucian Blaga nr.1, în intervalul orar 09.00-15.00.

Comentarii Facebook