Afacerea cu haine si accesorii second hand/outlet - Bine de stiut (P)


De-a lungul anilor de experienta in acest domeniu , am intalnit diverse persoane care au vrut sa initieze o afacere in domeniul hainelor second hand.Multi se gandesc sa porneasca o afacere , dar unii dintre ei nu stiu exact ce presupune acest gen de decizie atat ca investitie , cat si ca produse comercializate.

Investitia intr-o astfel de afacere cu imbracaminte este destul de mica , in comparatie cu investitia intr-o alta afacere , insa sa nu nesimnificativa. Daca doresti sa deschizi un magazin second hand sau tip outlet, este important sa gasesti un depozit cu haine sh, care sa furnizeze produse de cea mai buna calitate. Tocmai de aceea, este bine sa te informezi din timp ce inseamna fiecare calitate, pentru a intelege de unde vine diferenta preturilor de pe piata. Cu siguranta vei vedea diferenta intre marfa pe care o achizitonezi la 8lei/kg , si marfa pe care o achizitonezi la 25lei/kg.

Multi anteprenori din aceasta nisa de piata, tind sa se lase furati de preturile cele mai mici, insa doresc calitate. Iti garantam ca nu vei gasi calitate la 8lei/kg.

Noi venim in ajutorul clientilor nostri, oferindu-le posibilitatea de a verifica marfa la depozitul din Cluj-Napoca, sau la cerere , oferim poze cu sortimentele pe care le comercializam.

Asadar, daca doresti sa deschizi o afacere in domeniul hainelor second hand iti recomandam sa te interesezi cu atentie despre costurile deschiderii, documentele si autoriztatiile necesare, locatia si echipamentele necesare si nu in ultimul rand, fii atent la modul in care afisezi marfa.

Daca ai deja bifate toate aceste puncte, te asteptam la noi in depozit, pentru a cunoaste produsle noastre, si daca nu le ai, nu e nici o problema, te asteptam oricum, poate te putem ajuta cu informatii folositoare.

Pentru mai multe detalii puteti accesa site-ul www.crematex.com


Comentarii Facebook