Aeroportul International Cluj intra in programul de vara! VEZI ce zboruri sunt introduse

 

Aeroportul International Cluj Napoca introduce zboruri noi si suplimenteaza unele existente o data cu trecerea la programul de vara.

Reprezentantii Aeroportului International Cluj Napoca precizeaza ca vor fi suplimentate zborurile spre Munchen si va fi introdus un zbor spre Larnaca, Cipru, de doua ori pe saptamana.

"Venind in intampinarea solicitarilor pasagerilor, incepand cu programul de vara, 26.03 - 29.10, Aeroportul International Cluj-Napoca introduce zboruri suplimentare pe destinatia Cluj-Napoca - Munchen (Germania) si retur, crescand frecventa saptamanala la 14 zboruri, de la sapte cate erau. Tot in orarul de vara, aeroportul ofera o noua destinatie, Larnaca (Cipru). Cursele vor fi operate in perioada 4 iunie - 24 septembrie, de doua ori pe saptamana, in zilele de marti si sambata", arata reprezentantii Aeroportului.

Totodata, din aprilie vor fi reluate zborurile spre Palma de Mallorca (Spania), o data pe saptamana - sambata, si spre Alicante (Spania), de doua ori pe saptamana- martea si sambata.

Comentarii Facebook