1500 de familii de clujeni vor locuinta ANL. In curand vor fi gata doar 100

La primaria Cluj-Napoca sunt inregistrate in momentul de fata aproximativ 1500 de cereri de locuinte ANL. Majoritatea celor  care vor sa se mute in blocuri ANL, vor mai avea de asteptat, intrucat intr-o faza avansata de constructie sunt doar 92 de apartamente.

 

Mai exact, la primaria Cluj-Napoca sunt inregistrate in momentul de fata 1503 cereri de locuinte ANL. Pe langa solicitarile de locuinte ANL, primaria Cluj mai are inregistrate si 1299 de cereri pentru locuinte sociale.

 

Majoritatea solicitantilor de locuinte sociale au depus si cereri de locuinte ANL, asa incat numarul total al celor care cer in prezent o locuinta de la Primarie este de 1500.

 

 Cei mai multi dintre cei care solicita o locuinta vor mai avea de asteptat, avand in vedere ca intr-o faza avansata de construire sunt doar 92 de apartamente de tip ANL cu 1 si 2 camere, si 66 de apartamente sociale cu 1 camera.

Sperantele clujenilor mai pot sa vina de la apartamentele sociale pe care muncipalitatea le va detine in cartierele in constructie, Lomb si Tineretului.

 

 

Comentarii Facebook