13 companii vor sa puna mana pe un contract de 32 de milioane de euro de la Consiliul Judetean Cluj


Documentatia pentru proiectarea si executia centrului de management integrat al deseurilor a fost solicitata de 13 companii. Licitatia va avea loc in 21 octombrie.

 

"Este imbucurator interesul manifestat inca de la inceput pentru acest important proiect. Numarul, dar mai ales calitatea firmelor solicitante ne da incredere ca atribuirea acestui important proiect va aduce un castigator competent. Termenul limita de depunere a ofertelor sau a cererilor de participare este 21 octombrie 2010, ora 09.00, urmand ca acestea sa fie deschise in aceeasi zi la ora 11.00, la sediul Consiliului Judetean Cluj”, a declarat Radu Bica, vicepresedintele Consiliului Judetean Cluj.

 

Anuntul de participare in vederea desfasurarii procedurii de achizitie publica pentru contractul "Lucrari de proiectare si executie pentru Centru de Management Integrat al Deseurilor Cluj-Napoca", obiectiv care va fi situat in sud-estul municipiului Cluj-Napoca, in zona "Tufele Rosii", a fost publicat in 8 septembrie.

 

Licitatia este deschisa si va fi desemnata castigatoare firma care va avea oferta cea mai avantajoasa din punct de vedere economic. Valoarea estimata a contractului este de aproape 140 de milioane de lei, adica peste 32 de milioane de euro.

Comentarii Facebook