Zodiile de foc au noroc în anumite perioade. Atunci trebuie să acceptați abundența astrală și să acționați


Fiecare zodie are un set unic de caracteristici și nu există o perioadă specifică în care zodiile de foc (Berbec, Leu, Săgetător) sunt mai norocoase decât celelalte zodii. Cu toate acestea, există anumite trăsături ale zodiilor de foc care le pot oferi o oarecare avantaj în anumite circumstanțe.

În general, zodiile de foc sunt caracterizate prin energie, încredere și curaj, ceea ce le poate ajuta să abordeze cu succes situațiile noi și provocările din viața lor. În plus, ele pot avea tendința de a fi foarte competitive și de a căuta mereu oportunități pentru a-și dovedi abilitățile.

Dacă ne uităm la calendarul astrologic, se spune că Berbecul, care este prima zodie a calendarului zodiacal, este cel mai norocos în perioada de 21 martie - 19 aprilie. În această perioadă, energia primăverii și a începutului unui nou an poate fi deosebit de favorabilă pentru Berbec, oferindu-le oportunități și inspirație pentru a-și îndeplini obiectivele.

Leul este guvernat de Soare, așa că în general, perioada în care Soarele se află în semnul Leului, adică între 23 iulie și 22 august, poate fi o perioadă deosebit de benefică pentru această zodie. În această perioadă, puterea, creativitatea și charism-ul lor natural pot fi amplificate.

Săgetătorul, care este guvernat de Jupiter, poate avea parte de noroc și abundență în perioada în care Jupiter este în semnul lor, care se întâmplă o dată la aproximativ 12 ani. De exemplu, în perioada 2021-2022, Jupiter se află în semnul Săgetătorului, ceea ce poate oferi acestei zodii o perioadă favorabilă pentru călătorii, învățare și explorare spirituală.

Comentarii Facebook