Miercuri 24 Aprilie

Zodiacul femeii. De ce e iubită femeia, în funcție de zodia ei?


Zodiacul femeii. Luna martie e luna în care sărbătorim femeia. La început de primăvară, îi sărbătorim frumusețea, gingășia, simpla prezență și tot ceea ce iubim la femeia din viața noastră. Ca femeie, știi care sunt trăsăturile pentru care ești iubită de cei din jurul tău?

Astrele și-au pus amprenta atunci când vine vorba de personalitatea oamenilor. Așadar, fiecare femeie are printre calitățile sale, câteva trăsături care au venit la pachet cu semnul zodiacal sub care s-a născut. Datorită căror calități ești iubită de cei dragi ție?

Zodiacul femeii. De ce ești iubită, în funcție de zodie

Acest zodiac este dedicat femeilor, reprezentantelor sexului frumos, pentru a-și reaminti motivele pentru care sunt o adevărată binecuvântare pe acest pământ, care înseninează ziua celor din jur prin simpla lor prezență. La mulți ani, femeie!

Zodiacul femeii. De ce o iubești pe femeia Berbec?

Pentru că nu ai cunoscut niciodată pasiunea, adrenalina și viața ca în filme. Lângă ea nu ai cum să te plictisești. Așadar, spune adio stărilor de lene, pentru că de azi înainte nu mai ai voie să rezonezi cu legumele, ai treabă și trebuie să demonstrezi că ești vrednic. Ești într-o continuă competiție cu tine, apoi cu toată lumea, deoarece lângă ea nu au ce căuta codașii. O să te învețe ce e răbdarea, chiar dacă nu ai intenționat să înveți asta. Totuși, alături de ea râzi mult și, la nevoie, ea va fi omul tău de încredere pentru orice.

Zodiacul femeii. De ce o iubești pe femeia Taur?

Pentru că nu ai știut niciodată ce înseamnă organizare, liniște și disciplină. Lângă ea, poți să construiești imperii, pentru că are toată răbdarea din lume. A nu se confunda cu naivitate, nu va sta foarte mult în preajmă dacă nu ești dedicat. E important să nu ajungă la capătul răbdării, unde nu se știe nimeni ce se află, pentru că nu a supraviețuit nimeni să povestească. Îi place viața de calitate, cu lucruri scumpe. Nu pentru că sunt scumpe, ci pentru calitate. Nu gândește în termeni de cheltuială, ci în termeni de investiție.

Zodiacul femeii. De ce o iubești pe femeia Gemeni?

Aici lucrurile devin ceva mai complicate. Din categoria „mai ridică și tu o carte din când în când”, femeia Gemeni se prinde repede cât te duce mintea și unde îți sunt limitele. Asta nu înseamnă că nu se poate distra cu tine, dar nu ești în control. E un joc al minții și dacă știi să râzi, e perfect, dacă te iei prea în serios, nu aveți mari șanse. Emoția este a doua ei armă, deci încearcă să nu te joci cu focul. Are câte o personalitate pregătită pentru fiecare variantă în care te imaginezi tu mai deștept.

Zodiacul femeii. De ce o iubești pe femeia Rac?

Principiul feminin în toată excelența sa. Fidelitatea este cheie, nu e atât vorba despre a fi legați unul de celălalt, dar are nevoie să știe că poate avea încredere în tine astfel încât dacă rămâi singur pe o insulă pustie, motivația ta de a ajunge înapoi în civilizație este tot ea. Are un rafinament special, o aură pe care o mai regăsești doar în literatura clasică, acel „etern feminin” pe care îl invocă Gabaret Ibrăileanu și acel personaj de care ar trebui să îți fie frică mereu. Nu pentru că ar putea să îți facă rău, dar pentru că o iubești sincer.

Zodiacul femeii. De ce o iubești pe femeia Leu?

Femeia cu energia zodiei Leu are „acel ceva” care activează pe toată lumea din jur, nu întotdeauna într-un sens bun. femeile au tendința să fugă de ea, bărbații au tendința să fugă spre ea. Emană „scump” în jurul său și nu e vorba despre bani, pur și simplu se poartă ca și cum ar fi ieșit acum din palat. Pregătită oricând, la orice oră, pentru o nouă cucerire, nu este prinsă niciodată pe picior greșit. Iubește cu toată inima și dedicarea și are pretenția la cel puțin același lucru din partea ta.

Zodiacul femeii. De ce o iubești pe femeia Fecioară?

În primul rând, trebuie să ne aducem aminte că niciunul dintre noi nu este perfect. În afară de ea. Și tu, spre deosebire de toți ceilalți, ai marele noroc că ai întâlnit-o pe ea, deci încă mai ai șanse să te salveze cineva. Te critică, nu pentru că vrea, ci pentru că într-adevăr sunt multe de rezolvat și iată că te suportă chiar și așa. Mintea ei funcționează non-stop, chiar și când doarme, dar are o inimă care se activează doar pentru tine...dar poate înveți și tu să porți un costum, ok?

Zodiacul femeii. De ce o iubești pe femeia Balanță?

O iubești doar pe ea și ea nu. Femeia cu energia zodiei Balanță este foarte populară și tu trebuie să fii foarte bine pregătit pentru a-i capta toată atenția. Nu e vorba de infidelitate, are niște standarde morale înalte și niciodată trădarea nu este tolerată, deci dacă ajungi în preajma ei și sunteți doar voi doi, consideră că ești un om puternic. Dacă vrei un soi de manual despre ce să faci și cum sp faci ca să o impresionezi, caută în basme, palat, dragon, împărății, puteri magice, cam asta ar trebui să faci. Succes!

Zodiacul femeii. De ce o iubești pe femeia Scorpion?

Motivul pentru care toți avem câte o poveste de tip „traumă”, pentru că la un moment dat am cunoscut o fată Scorpion care ne-a dat mințile peste cap și nimic nu a mai fost în regulă de atunci și până în prezent. Este misterioasă, discretă, intensă și experiențele de viață alături de ea sunt orice mai puțin umane. Abia acum începi să-ți pui întrebări existențiale și să înțelegi că ai cedat suveranitatea sufletului tău. Ai nevoie de disciplină și dedicare. Dar ce găsești la finalul drumului nu poate fi explicat prin cuvinte.

Zodiacul femeii. De ce o iubești pe femeia Săgetător?

O iubești pentru că abia acum te simți viu. Cam acesta e tipul de mecanism care funcționează cu ea. Asocierile de tip aventură sunt cele care te alimentează și îți întind limitele din ce în ce mai mult. Important este să îți alegi rolul și locul, pentru că ea nu suportă scenele tale de gelozie sau de vanitate. Este mult prea sofisticată pentru tine și nici nu o să stea să te schimbe. Tu alegi care îți este nivelul.

Zodiacul femeii. De ce o iubești pe femeia Capricorn?

Departamentul de protocol de la orice casă regală. O ființă aparent rece, foarte deșteaptă, orientată spre afaceri și carieră, nu o găsești niciodată cu garda jos. Are deja ziduri peste ziduri ridicate în jurul său, treaba ta este să le dărâmi pe toate, să arăți bine între timp și să înțelegi că face parte dintr-un grup foarte select de oameni care au acces la ea. Nu îți pierde timpul, dacă nu ești ambițios.

Zodiacul femeii. De ce o iubești pe femeia Vărsător?

Femeia cu energia zodiei Vărsător este, în primul rând, cel mai bun prieten pe care nu l-ai avut niciodată. Este un spirit liber și va rămâne așa pentru totdeauna, indiferent de eforturile pe care le faci tu și de convenția socială pe care o semnează la un moment dat. Este omul lângă care poți să fii sigur că evoluează, pentru că are o repulsie organică față de orice este învechit, inutil și degeaba. Plus că nu știi niciodată cum mai stă cu nervii și ce declanșator are.

Zodiacul femeii. De ce o iubești pe femeia Pești?

Motivul pentru care există artă, poezie, pictură și literatură. Femeia cu energia zodiei Pești a trezit în umanitate toate stările cunoscute și necunoscute ale conștiinței, a declanșat războaie și a adus frumusețea în tot ce există. Deseori, trăiește într-o bulă existențială, atemporală, în care poți să ai și tu loc, dacă ți se pare că ai înțeles universul acesta. Nu va înceta niciodată să te iubească sincer, dacă reușești să fii persoana potrivită.



Comentarii Facebook