Duminica 28 Aprilie

Zodia care va fi recompensată de Univers în următoarele zile! Va fi protejată de toate răutăţile din exterior și are noroc pe toate planurile


Trei zodii beneficiază de protecție divină în următoarele zile, dar doar una va fi recompensată din plin pentru toate eforturile pe care le-a depus în ultima perioadă. Te-ai obișnuit ca norocul să nu apară în viața ta ca un cavaler în armură strălucitoare, ci mai degrabă ca un ”dezastru” care să scoată tot ce e mai bun din tine. Așa se va întâmpla săptămâna aceasta, mai ales că Luna este în tranzit și se va uni cu Pluto. S-ar putea să simți că autoritatea ta este contestată sau că anumiți oameni nu te vor în preajmă.

Scorpion

Scorpionul intră în săptămâna de protecţie. Nu se atinge nimeni de el. Va fi în siguranţă, va fi protejat de toate răutăţile din exterior şi de toate forţele malefice care îl înconjoară în univers. Începutul acestei săptămâni va fi minunat pentru tine. De miercuri, poți simți că toate planurile se vor nărui, însă nu îți pierde speranța. Toate greutățile te vor aduce mai aproape de realizarea viselor tale mărețe. Un prieten mai vechi îți va arăta calea către succes. În câteva luni te vei bucura de câștiguri financiare fabuloase.

Vărsător

Te-ai obișnuit ca norocul să nu apară în viața ta ca un cavaler în armură strălucitoare, ci mai degrabă ca un „dezastru” care să scoată tot ce e mai bun din tine. Așa se va întâmpla săptămâna aceasta, mai ales că Luna este în tranzit și se va uni cu Pluto. S-ar putea să simți că autoritatea ta este contestată sau că anumiți oameni nu te vor în preajmă.

Ba mai mult, unii dintre nativi s-ar putea simți respinși în dragoste. Legăturile tale interpersonale sunt puse sub semnul întrebării sau sunt scoase la lumină chiar acum. Indicat este să nu ignori semnele și să rămâi pe poziții. Vei ieși din această furtună, care va lua cu ea și toate lucrurile care te-au ținut pe loc.

Rac

Săptămâna aceasta va fi relaxantă pentru tine. Chiar dacă Luna tranzitează Capricorn, care este semnul tău opus, Neptun, Saturn și Jupiter vor avea grijă de tine.

Unii nativi se pot simți leneși sau somnoroși în această săptămână, când odihna este foarte importantă. În iubire, lucrurile merg ca pe roate. Vei avea parte de surprize din partea persoanei iubite și, dacă ești singur/ă, sunt șanse mari să cunoști pe cineva cu adevărat special. În a doua parte a săptămânii vei avea zile minunate. E posibil să fii tentat/ă să pleci în aventuri mistice sau distracții pe care pe alții i-ar înfricoșa. Per total, vei avea zile minunate în intervalul 5-11 iunie 2023.

Comentarii Facebook